Påmelding til MER.


Skien Fritidspark 20. november kl. 18.00-23.00. Fristen for å få det gratis er gått ut.

 

TIL ALLE 12-ÅRINGER! 
«MER» er en kveld fullstappet av gøyale aktiviteter for TWEENS i alderen 10-13 år. 
Et helt nytt konsept utviklet av organisasjonen Skjærgårds. De ønsker å formidle troen på Jesus med en ny og spennende tilnærming, som inspirerer, engasjerer og ikke minst kan spre glede til barn og unge i Norge.
Målet er å skape en festkveld for tweens! Her blir det blant annet bli-kjent leker, kiosk, andakter, gameshow og glow-party! 

Som medlem i Den Norske Kirke får du som er 12-åring denne kvelden gratis av din menighet! Fristen for dette er gått ut, og hvis du ønsker å være med kan du melde deg på direkte til Acta: :Påmeldingslink: https://www.checkin.no/event/36570/mer-festival-skien 

Den 20. november åpner registreringen kl. 17.00. Ved registrering viser du registreringsbeviset med       strekkode som blir sendt på e-post fra tirsdag 9. november. Merk at e-posten kommer til den epostadressen som er registrert på bestillingskontakten. Etter dette får du et armbånd med strekkode. På denne strekkoden ligger kioskpengene du har betalt ved påmelding, og armbåndet vil dermed fungere som «bankkort» under festivalen. Når du drar, får du tilbake eventuelle penger som ikke har blitt brukt. Det er også mulig å gi resten til et veldedig formål som vi forteller om denne kvelden. 
Kvelden er ferdig kl. 23. 00.
Ta gjerne kontakt med oss i Melum, Kilebygda og Solum menighet om du lurer på noe. 
Trosopplærer Eva på 91596975, eller mail: eva.langeland@skien.kommune.no

Du kan også ta kontakt direkte med festivalsjef May Eriksrød Selle på mail: may.eriksrod.selle@normisjon.no 

Tilbake